Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Archív
Zsolnay Negyed | Kerámia terem

Csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból

Jegytípusok

 • Egységesen

  1200 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból

Jegyinfó
Időpontok

Kreatív foglalkozás gyerekeknek és felnőtteknek 30 percben.

Hajtogassunk együtt gyönyörű csempe mintájú képeslapokat, ajándékba szeretteidnek, vagy emlékbe magadnak.

 

Helyszín: Kerámia terem, a Rózsaszín Zsolnay kiállítás és a Látványmanufaktúra bejáratánálJegyek és további információ a Látogatóközpontban, a Zsolnay Infopont & Shopban és a Vendégház recepcióján.

 

9 éves kortól ajánlott

 

Látogatónk írta:

"Nagy örömmel újságolom el, hogy a július 15-i csempehajtogatás, avagy képeslap Zsolnayból című foglalkozáson csodálatos élményben volt részünk. Dézsi Julianna csempehajtogatás alkotásaiból megtekinthettük a gyönyörű kamara-kiállítást, majd hihetetlen pedagógiai érzékkel tanította meg nekünk a technikát, miközben elmesélte azt is, hogy az általunk kiválasztott csempe a valóságban hol tekinthető meg a Zsolnay Negyedben. Gratulálunk a foglalkozásvezetőnek, sok sikert kívánunk a további foglalkozásaihoz. Valamint még azt is fontos megemlítenünk, hogy hihetetlen szakmai elméleti tudással rendelkezik a Zsolnay családról, a kiállításokról, az épületekről a negyedben. Köszönjük szépen a lehetőséget."

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók