Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Esküvőszervezés

A Boldogság Háza mellett már a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Cella Septichora Látogatóközpontban, a Művészetek és Irodalom Házában és a Középkori Egyetem falai között is kiváló esküvőhelyszíneket biztosítunk.

Boldogság Háza:

Telefon: +36 30 646 875

E-mail: boldogsaghaza@zsn.hu

 

Egyéb hivatalos esküvőhelyszínek és lakodalmakra terembérbeadás:

Keszler Erika

Telefon: +36 70 389 2662

E-mail: keszler.erika@zsn.hu, eskuvo@zsn.hu

 

Pécsett nagyon sokáig kizárólag a Széchenyi téri Boldogság Háza jelentette az egyetlen lehetőséget az ifjú párok számára, hogy hivatalosan is összekössék életüket. A változó időknek, szokásoknak és igényeknek köszönhetően azonban mára rengeteg lehetőség közül választhatnak azok, akik házasodni szeretnének.

A legendás Boldogság Háza még ma is működő épülete mellett más, különleges helyszínek is választhatók teljes szolgáltatással. A belvárostól kissé távolabb, ám annál több helyszínével Pécs ékköve, a Zsolnay Kulturális Negyed is a házasulandók egyre inkább kedvelt helyszíne. Az elmúlt években egy nemzetközi viszonylatban is kivételes, a maga nemében egyedülálló beruházás során új „város” jött létre a városon belül.

Pécs kiemelkedő kulturális látványosságai és intézményei itt, az egykori gyár megújult, átalakított gyárépületeiben és környeztükben, mintegy 5 hektáron kaptak helyet. Nem túlzás különleges élményként említeni azt a pillanatot, amikor az idelátogató vendég előtt először tárul fel a Negyedet alkotó épületek, parkok és szobrok látképe.

A további részletekért látogasson el az eskuvohelyszinpecs.hu oldalunkra!

 

Esküvőhelyszínek a Zsolnay Kulturális Negyedben

 

Termek: Apostolos terem, Panoráma terem, E78 koncertterem.

Szabadtéri helyszínek: Pirogránit udvar, Herkules udvar, Ginkgo tér.

Apostolos terem


A terem falait a különleges festéssel készült szentek és angyalok díszítik. A "Német szobában" hat nagyobb mezőben eltérő jellegű csempemezők láthatók az 1900-as évek elejéről. Felül perzsa modorú szegélydísz található. Körülbelül 100 fő befogadására alkalmas.

apostolos.tif-cmscrop

Panoráma terem


A Panoráma terem nevéhez hűen csodálatos kilátást biztosít a szomszédos Pirogránit udvarra és a Cifra kéményre. A keleti, déli és nyugati irányban is hatalmas ablakokkal rendelkező terem befogadóképessége, körülbelül 100 fő. A terem polgári szertartásra nem, csak lakodalom céljára bérelhető.

panorama-6318-cmscrop

E78 Koncertterem


A terem polgári szertartásra nem, csak lakodalom céljára bérelhető. Befogadóképessége körülbelül 200 fő.

 

e78-c308-cmscrop

Pirogránit udvar

 

pirogranit-edd6-cmscrop

Herkules udvar

 

herkules-99f3-cmscrop

Ginkgo tér

 

ginkgo-88d2-cmscrop

Támogatók