Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Esküvőszervezés

A Boldogság Háza mellett már a Zsolnay Kulturális Negyedben, a Cella Septichora Látogatóközpontban, a Művészetek és Irodalom Házában és a Középkori Egyetem falai között is kiváló esküvőhelyszíneket biztosítunk.

Boldogság Háza:

Telefon: +36 30 646 875

E-mail: boldogsaghaza@zsn.hu

 

Egyéb hivatalos esküvőhelyszínek és lakodalmakra terembérbeadás:

Keszler Erika

Telefon: +36 70 389 2662

E-mail: keszler.erika@zsn.hu, eskuvo@zsn.hu

 

Pécsett nagyon sokáig kizárólag a Széchenyi téri Boldogság Háza jelentette az egyetlen lehetőséget az ifjú párok számára, hogy hivatalosan is összekössék életüket. A változó időknek, szokásoknak és igényeknek köszönhetően azonban mára rengeteg lehetőség közül választhatnak azok, akik házasodni szeretnének.

A legendás Boldogság Háza még ma is működő épülete mellett más, különleges helyszínek is választhatók teljes szolgáltatással. A belvárostól kissé távolabb, ám annál több helyszínével Pécs ékköve, a Zsolnay Kulturális Negyed is a házasulandók egyre inkább kedvelt helyszíne. Az elmúlt években egy nemzetközi viszonylatban is kivételes, a maga nemében egyedülálló beruházás során új „város” jött létre a városon belül.

Pécs kiemelkedő kulturális látványosságai és intézményei itt, az egykori gyár megújult, átalakított gyárépületeiben és környeztükben, mintegy 5 hektáron kaptak helyet. Nem túlzás különleges élményként említeni azt a pillanatot, amikor az idelátogató vendég előtt először tárul fel a Negyedet alkotó épületek, parkok és szobrok látképe.

A további részletekért látogasson el az eskuvohelyszinpecs.hu oldalunkra!

 

Árak