Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Zsolnay Infopont & Shop

Gyönyörű környezetben, sokszínű kínálattal és szolgáltatásokkal várja látogatóit a Zsolnay Infopont & Shop.

Zsolnay Örökségkezelő NKft. és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a látogatók igényeit szem előtt tartva hozott létre a Zsolnay Negyeden belül egy olyan komplex szolgáltatóközpontot, ahol egy helyen lehet információt kapni, belépőjegyet venni, Zsolnay termékeket vásárolni, valamint a legszebb ajándékok, ékszerek között válogatni. 

Kézműves Boltok Utcájában lévő shopban megtalálható a Zsolnay Márkabolt árukészlete, így többek között a jól ismert mokka-, tea-, sütemény-, szendvics- és étkészletek is. Vásárolhatnak  akár külön-külön tányérokat, mokka és tea csészéket, csészealjakat, főzelékes és salátás tálakat, sültes tálakat, tortalapokat is. A kínálatban  faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak  is szerepelnek eozin, porcelán és pirogránit kivitelezésben.

A helyszínre költözött a Zsolnay Negyed Északi Infopontja, így a látogatók tájékozódhatnak a Zsolnay Kulturális Negyed kínálatáról, jegyet válthatnak a turisztikai látnivalókra és programokra, valamint szemezgethetnek a Zsolnay Örökségkezelő ajándéktárgyai között is, pl.: a hűtőmágnesek, könyvek, képeslapok.

reverse

A bolt elegáns, esztétikus kialakítása mellett ügyeltek arra is, hogy ízig-vérig a Zsolnay domináljon a megjelenésben. Ezt segítik a plafonról elegánsan lelógó Zsolnay csészék, az eozin betűs feliratok és a bejáratot „őrző” pirogránit oroszlánok is. 

 

Téli nyitvatartás november 2-től március 31-ig:

Shop Márkabolt:
kedd-szombat: 9.00–17.00 vasárnap 9.00–16.00,
hétfő: szünnap

Shop infopont:
szerda-szombat: 9.00–17.00,  vasárnap: 9.00–16.00,
hétfő, kedd: szünnap

Nyári nyitvatartás április 1 - október 31-ig: kedd–vasárnap 9.00–17.00-ig

 

Telefon: +36 72 500 351, Zsolnay termékekkel kapcsolatos információ: +36 72 500 385

Email: zsolnayshop@zsn.hu

Helyszín: Zsolnay Negyed, Kézműves Boltok utcája végén

 

A shopban az alábbi kedvezményekkel is várják az idelátogatókat:

 

  • Minden pécsi lakos lakcímkártya felmutatásával 10% kedvezménnyel juthat Zsolnay porcelánhoz.
  • Azok a látogatók, akik a ZSÖK kiállításaira és programjaira váltanak jegyet, 5% kedvezményben részesülnek.
  • 50000 Ft vásárlás felett 1+1 Örökség jegy jár a vásárlás mellé, mely az év végéig beváltható a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításai és a világörökségi helyszínek látogatására.
  • A Zsolnay Negyed Vendégháza szállóvendégei 10% kedvezménnyel vásárolhatnak Zsolnay porcelánt.

Decemberben 15% kedvezménnyel vásárolhatók Zsolnay porcelánkészletek, eozintárgyak és ékszerek a Zsolnay Shopban.*

*Más kedvezménnyel nem összevonható!

 

shop-2023-web2

gyugyi-konyv

 

A legújabb kiadású Zsolnay Aranykora Gyugyi László gyűjteménye című album decemberben 15% kedvezménnyel kapható.*

*Más kedvezménnyel nem összevonható!

reverse

shop torzsvasarloi_web

Zsolnay Shop törzsvásárlói klubA Zsolnay Shopban vásárolható Zsolnay termékek (eozinok, ékszerek, luxus- és díszkerámiák, gyermekétkészletek) minimum 200.000 Ft értékben történő vásárlása esetén törzsvásárlói klubunk tagjává válhat.

Törzsvásárlóink egy gyors regisztrációt követően törzsvásárlói kártyát kapnak, amely 15% kedvezményre jogosít a következő vásárlás során.

További információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Tel: +36 72 500 385
E-mail: zsolnayshop@zsn.hu
Zsolnay Kulturális Negyed - Zsolnay Infopont & Shop

reverse

zsolna-es-az-eozingyar

Megjelent a Zsolna és az Eozingyár című mesekönyv, mely már megvásárolható a Zsolnay Infopont & Shopban is! A gyönyörűen illusztrált 108 oldalas mesekönyvben felismerheted a Zsolnay Negyed helyszíneit, a történetet pedig átszövik a Zsolnay-gyár és a család története és találmányai.

Ára: 5990 Ft

Oldalak száma: 108
Keménytáblás
Írta: Várszegi Adél
Illusztrátor: Szert-Szabó Dorottya
Kiadó: Mesemanager kft.

Ajánló:
Amikor az Oroszlános parkban elsettenkedik mellette egy roppant furán viselkedő kalapos alak, a tízéves Zsolna elhatározza, utánajár a dolognak. Követve a kalapost hamarosan egy ginkófa gyökerei közé rejtett átjárónál találja magát, amely egyenesen a titokzatos Eozingyárba vezet. Zsolna útközben új barátokra talál Vili, a csípős nyelvű és mindig tettre kész varázsmanófiú és Pirogránit, a jószívű és bátor oroszlán személyében, és együtt próbálják megvédeni a gyár manóit és magát az Eozingyárat a kalapos alak, Palibú mesterkedéseitől.

gyugyi-konyv

A "Gyugyi László ZSOLNAY gyűjteménye" című könyv, a Zsolnay Aranykora - Gyugyi gyűjtemény 10. évfordulója alkalmából jelent meg. A színes fotókkal gazdagon illusztrált könyvből megismerhetjük a Zsolnay család és a kerámiák történetét, valamint a különleges Zsolnay technikákat. A kiállítás kerámiáiból készült válogatás érdekessége, hogy az újabb szerzeményeket is tartalmazza.

 

Írta: Csenkey Éva

Terjedelem: 80 oldal

Méret: 20x24 cm

Ára: 2500 Ft

reverse

 

 

 

A Rózsaszín Zsolnay Kiállítás megnyitásának 10. évfordulóján jelent meg

"A Rózsaszín Zsolnay" című album, mely a Zsolnay Kulturális Negyed Infopontjain megvásárolható.

 

konyv_3

reverse

zsolnay-memoriakartya-web-kicsi

Zsolnay memóriakártya

 

A csodálatos Zsolnay kerámiák, porcelánok és eozintárgyak, valamint a Szent István terem képei memóriakártyán is megvásárolhatók. Ismerd meg játékosan a Zsolnay tárgyakat ezeken az exkluzív megjelenésű kártyákon!

 

Fotók

Támogatók