Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Zsolnay Infopont & Shop

Gyönyörű környezetben, sokszínű kínálattal és szolgáltatásokkal várja látogatóit a Zsolnay Infopont & Shop.

Zsolnay Örökségkezelő NKft. és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a látogatók igényeit szem előtt tartva hozott létre a Zsolnay Negyeden belül egy olyan komplex szolgáltatóközpontot, ahol egy helyen lehet információt kapni, belépőjegyet venni, Zsolnay termékeket vásárolni, valamint a legszebb ajándékok, ékszerek között válogatni. 

Kézműves Boltok Utcájában lévő shopban megtalálható a Zsolnay Márkabolt árukészlete, így többek között a jól ismert mokka-, tea-, sütemény-, szendvics- és étkészletek is. Vásárolhatnak  akár külön-külön tányérokat, mokka és tea csészéket, csészealjakat, főzelékes és salátás tálakat, sültes tálakat, tortalapokat is. A kínálatban  faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak  is szerepelnek eozin, porcelán és pirogránit kivitelezésben.

A helyszínre költözött a Zsolnay Negyed Északi Infopontja, így a látogatók tájékozódhatnak a Zsolnay Kulturális Negyed kínálatáról, jegyet válthatnak a turisztikai látnivalókra és programokra, valamint szemezgethetnek a Zsolnay Örökségkezelő ajándéktárgyai között is, pl.: a hűtőmágnesek, könyvek, képeslapok.

A bolt elegáns, esztétikus kialakítása mellett ügyeltek arra is, hogy ízig-vérig a Zsolnay domináljon a megjelenésben. Ezt segítik a plafonról elegánsan lelógó Zsolnay csészék, az eozin betűs feliratok és a bejáratot „őrző” pirogránit oroszlánok is. 

 

Nyitvatartás: kedd–vasárnap 9.00–17.00-ig

Telefon: +36 72 500 351, Zsolnay termékekkel kapcsolatos információ: +36 72 500 385

Email: zsolnayshop@zsn.hu

Helyszín: Zsolnay Negyed, Kézműves Boltok utcája végén

 

A shopban az alábbi kedvezményekkel is várják az idelátogatókat:

 

  • Minden pécsi lakos lakcímkártya felmutatásával 10% kedvezménnyel juthat Zsolnay porcelánhoz.
  • Azok a látogatók, akik a ZSÖK kiállításaira és programjaira váltanak jegyet, 5% kedvezményben részesülnek.
  • 50000 Ft vásárlás felett 1+1 Örökség jegy jár a vásárlás mellé, mely az év végéig beváltható a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításai és a világörökségi helyszínek látogatására.
  • A Zsolnay Negyed Vendégháza szállóvendégei 10% kedvezménnyel vásárolhatnak Zsolnay porcelánt.

Zsolnay Shop törzsvásárlói klubA Zsolnay Shopban vásárolható Zsolnay termékek (eozinok, ékszerek, luxus- és díszkerámiák, gyermekétkészletek) minimum 200.000 Ft értékben történő vásárlása esetén törzsvásárlói klubunk tagjává válhat.

Törzsvásárlóink egy gyors regisztrációt követően törzsvásárlói kártyát kapnak, amely 15% kedvezményre jogosít a következő vásárlás során.

További információért keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:
Tel: +36 72 500 385
E-mail: zsolnayshop@zsn.hu
Zsolnay Kulturális Negyed - Zsolnay Infopont & Shop

reverse

gyugyi-konyv

Megjelent "Gyugyi László ZSOLNAY gyűjteménye" című könyv, a Zsolnay Aranykora - Gyugyi gyűjtemény 10. évfordulója alkalmából. A színes fotókkal gazdagon illusztrált könyvből megismerhetjük a Zsolnay család és a kerámiák történetét, valamint a különleges Zsolnay technikákat. A kiállítás kerámiáiból készült válogatás érdekessége, hogy az újabb szerzeményeket is tartalmazza.

 

Írta: Csenkey Éva

Terjedelem: 80 oldal

Méret: 20x24 cm

Ára: 2500 Ft

reverse

 

 

 

A Rózsaszín Zsolnay Kiállítás megnyitásának 10. évfordulóján megjelent

"A Rózsaszín Zsolnay" című album,

mely a Zsolnay Kulturális Negyed Infopontjain megvásárolható.

 

konyv_3

reverse

zsolnay-memoriakartya-web-kicsi

Zsolnay memóriakártya

 

A csodálatos Zsolnay kerámiák, porcelánok és eozintárgyak, valamint a Szent István terem képei memóriakártyán is megvásárolhatók. Ismerd meg játékosan a Zsolnay tárgyakat ezeken az exkluzív megjelenésű kártyákon!

 

Fotók

Támogatók