Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_qkhinrt3h7ru2bkgp043umpm43, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client139/web872/web/index.php on line 8
Zsolnay Infopont & Shop - Zsolnay Negyed

Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Zsolnay Infopont & Shop

Gyönyörű környezetben, sokszínű kínálattal és szolgáltatásokkal várja látogatóit a Zsolnay Infopont & Shop.

Zsolnay Örökségkezelő NKft. és a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. a látogatók igényeit szem előtt tartva hozott létre a Zsolnay Negyeden belül egy olyan komplex szolgáltatóközpontot, ahol egy helyen lehet információt kapni, belépőjegyet venni, Zsolnay termékeket vásárolni, valamint a legszebb ajándékok, ékszerek között válogatni. 

Kézműves Boltok Utcájában lévő shopban megtalálható a Zsolnay Márkabolt árukészlete, így többek között a jól ismert mokka-, tea-, sütemény-, szendvics- és étkészletek is. Vásárolhatnak  akár külön-külön tányérokat, mokka és tea csészéket, csészealjakat, főzelékes és salátás tálakat, sültes tálakat, tortalapokat is. A kínálatban  faliképek, ékszerek és különféle dísztárgyak  is szerepelnek eozin, porcelán és pirogránit kivitelezésben.

A helyszínre költözött a Zsolnay Negyed Északi Infopontja, így a látogatók tájékozódhatnak a Zsolnay Kulturális Negyed kínálatáról, jegyet válthatnak a turisztikai látnivalókra és programokra, valamint szemezgethetnek a Zsolnay Örökségkezelő ajándéktárgyai között is, pl.: a hűtőmágnesek, könyvek, képeslapok.

 

reverse

A bolt elegáns, esztétikus kialakítása mellett ügyeltek arra is, hogy ízig-vérig a Zsolnay domináljon a megjelenésben. Ezt segítik a plafonról elegánsan lelógó Zsolnay csészék, az eozin betűs feliratok és a bejáratot „őrző” pirogránit oroszlánok is. 

 

Nyitvatartás:

Április 1-től október 31-ig:

kedd–vasárnap 10.00–18.00-ig

November 2-től március 31-ig:

kedd–vasárnap 09.00–17.00-ig

Szünnap: hétfőTelefon: +36 72 500 385

Email: zsolnayshop@zsn.hu

 

A shop-ban az alábbi kedvezményekkel is várják az idelátogatókat:

  • Minden pécsi lakos lakcímkártya felmutatásával 10% kedvezménnyel juthat Zsolnay porcelánhoz.
  • Azok a látogatók, akik a ZSÖK kiállításaira és programjaira váltanak jegyet, 5% kedvezményben részesülnek.
  • 50000 Ft vásárlás felett 1+1 Örökség jegy jár a vásárlás mellé, mely az év végéig beváltható a Zsolnay Kulturális Negyed kiállításai és a világörökségi helyszínek látogatására.
gyugyi-konyv

ÚJDONSÁG!

Megjelent "Gyugyi László ZSOLNAY gyűjteménye" című könyv, a Zsolnay Aranykora - Gyugyi gyűjtemény 10. évfordulója alkalmából. A színes fotókkal gazdagon illusztrált könyvből megismerhetjük a Zsolnay család és a kerámiák történetét, valamint a különleges Zsolnay technikákat. A kiállítás kerámiáiból készült válogatás érdekessége, hogy az újabb szerzeményeket is tartalmazza.

 

Írta: Csenkey Éva

Terjedelem: 80 oldal

Méret: 20x24 cm

Ára: 2500 Ft

reverse

Fotók


Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_qkhinrt3h7ru2bkgp043umpm43, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client139/web872/tmp) in Unknown on line 0