Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Osztálykirándulóknak

Osztálykirándulás kreatívan, játékosan

LETÖLTHETŐ ISKOLAI CSOMAGAJÁNLATAINK

 

Tisztelt Pedagógusok!

 

Aktuális csomagajánlataink általános iskolások és középiskolások számára az alábbiakban letölthetők:

 

Letölthető csomagajánlatok

 

OSZTÁLYKIRÁNDULÁS INGYENES VONATJEGGYEL PÉCSRE


A 2017/2018-as tanévtől ingyenes vonatjeggyel látogathatják meg a diákok a Zsolnay Kulturális Negyed látnivalóit.

Az általános iskolák, középfokú iskolák és konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmények nappali tagozatos tanulói és minden tizedik tanuló után egy fő kísérő díjmentes utazás igénybevételével látogathatja meg kiállítási helyszíneinket. Az ingyenes vonatjegy igénylésére tanítási évben tanítási napokon és a látogatás szombati napra történő visszaigazolása esetén, szombati napokon van lehetőség.

 

etterem-webA Zsolnay Kulturális Negyedben nincs hiány kreatív, szórakoztató és ínycsiklandó programokból. A látványos kerámiákat felvonultató tárlataink mellett itt található Európa egyik legmodernebb Planetáriuma*, mely különleges látványtechnikai elemekkel tárja fel a csillagok rejtélyes világát. Varázsóráinkon a látogatók különféle fizikai kísérletek során kerülhetnek közelebbi kapcsolatba a fizika világával. A Labor – Interaktív Varázstér pedig interaktív szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A 2021-es év újdonsága a Látogatóközpont felső szintjén található VR Univerzum. A legmodernebb virtuális szemüveggel próbáhatják ki a gyerekek természettudományos, ismeretterjesztő és kalandjátékokat.  A Boltok Utcájában barangolva betérhetünk a CsokoLáda Csokiboltba vagy a Nosztalgia Cukorka Látványmanufaktúrába, ahol az édességek mellett érdekességeket is láthatunk, hiszen a készítés folyamatába is betekintést nyer az érdeklődő.  

 

Segítségért, ajánlatkérésért forduljon kollégánkhoz a latogato@zsn.hu e-mail címen, vagy a +36 20 235 4722-es telefonszámon hétfőtől csütörtökig 09.00 és 17.00 óra között, pénteken 8.00 és 14.30 óra között. A megkeresésekre a lehető leghamarabb, de legkésőbb 2 munkanapon belül válaszolunk.

Kedvezményesen helyezzük el a diákokat, tanárokat, akik több napra is itt szeretnének nálunk maradni.

Ha nem egy napra tervezett a látogatás, jelezze a vendeghaz@zsn.hu oldalon igényét! Szeretettel várjuk!

 

lk-web

 

Praktikus információk:

Az előzetes időpont-egyeztetést követően kérjük, töltsék ki fogadónyilatkozatunkat, melyet a kiválasztott látnivalóra kattintva tudnak megnyitni / letölteni:

Az általános iskolák, középfokú iskolák és konduktív pedagógiai nevelési-oktatási intézmények nappali tagozatos tanulói és minden tizedik tanuló után egy fő kísérő díjmentes utazás igénybevételével látogathatja meg kiállítási helyszíneinket. Az ingyenes vonatjegy igénylésére tanítási évben tanítási napokon és a látogatás szombati napra történő visszaigazolása esetén, szombati napokon van lehetőség.

Fontos, hogy a fogadónyilatkozat 6. pontját kollégánk tölti ki, továbbá a pecsét és az aláírás is a Zsolnay Örökségkezelő NKft. részéről kerül a nyomtatványra! Miután kitöltötték a nyilatkozat első 5 pontját, kérjük küldjék el a latogato@zsn.hu e-mail címre!

Érdemes figyelembe venni a kirándulás megtervezésekor, hogy az oktatási intézményeknek az utazás megkezdése előtt 7 munkanappal be kell jelenteni az utazási igényt a MÁV részére! Az ehhez szükséges formanyomtatványok a következők:

A bejelentéshez csatolni kell az általunk aláírt és lepecsételt fogadónyilatkozat másolatát!

A díjmentes utazás igénybevételéhez szükséges egyéb információk elérhetőek itt.

kortars-junior-web2

 

Kortárs Junior

 

A Pécsi Galériák múzeumpedagógiai ajánlata az aktuális kortárs képzőművészeti kiállításainkhoz.

 

Részletek

VR Univerzum

 

Szeretnéd kipróbálni a súlytalanságot a nemzetközi űrállomáson, búvárkodni a tenger mélyén, virtuálisan elutazni a Föld bármely pontjára, vagy részt venni az első Holdra szálláson Neil Armstronggal?  Vedd fel a VR szemüveget, és mindez valósággá válik. A VR Univerzumban különböző ügyességi, felfedező, meseszerű, sport vagy akár művészeti játékokat kínálunk a család minden tagjának. Gyere el, és próbáld ki a "jövőt" a legmodernebb VR szemüvegekkel.

 

Részletek

reverse

Támogatók