Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Nosztalgia Cukorka Látványmanufaktúra

Hagyományos cukorkák, nyalókák (kakas, pille, törökméz, selyem, valamint egyéb érdekes cukorkák helyben készítése és forgalmazása, a cukorkakészítés megtekintése kóstolással. A belépés ingyenes!

"Aki sokat jár vásárokba, búcsúkba, talán már találkozott Kovács Gyulával, a 
Zsolnay Negyed „cukros bácsijával”, aki már 33 éve foglalkozik cukorkakészítéssel. [...]

Gyula törekszik arra, hogy olyan minőségű terméket csináljon, olyan ízeket, színeket állítson össze, amiket boltokban nem lehet kapni, amire a nagy gyárak nem álltak rá. Mint megtudtuk tőle, látvány cukorka manufaktúrából csak egy van rajta kívül az országban, továbbá a szakma is nagyon kevés tagot tud maga mögött; jóval 10 alatt van azok száma, akik kézműves cukorkát készítenek itthon."

A látogatók megtekinthetik a cukorkakészítést és a frissen készült cukorkából egy szem kóstolót kapnak. A cukorkakészítés megtekintése ingyenes. Csapatok bejelentkezése esetén időpontegyeztetés telefonon lehetséges a lenti elérhetőségen. Nyalóka készítés esetén a látogatók elkészíthetik színes nyalókáikat, ennek ára 1.500 Ft/db.

Látvány cukorkakészítés:
Csütörtöktől vasárnapig naponta 11.00 és 15.00 órakor, ezen felül csoportos bejelentkezés esetén rugalmas alkalmazkodással nyitvatartási idő alatt bármikor.

Bejelentkezni (egyszerre max. 60 fő) Kovács Gyulánál lehet az alább megadott 
telefonszámon!


Nyitvatartás:

csütörtök – vasárnap 10.00-17.00

Szünnap: hétfő

 


Kapcsolat:
Kovács Gyula
+36 70 371 4286 

gyulus.nosztalgia@gmail.com

Facebook

 

07O26A1410-web

 

Támogatók