Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Nosztalgia Cukorka Látványmanufaktúra

Hagyományos cukorkák, nyalókák (kakas, pille, törökméz, selyem, valamint egyéb érdekes cukorkák helyben készítése és forgalmazása, a cukorkakészítés megtekintése kóstolással. A belépés ingyenes!

"Aki sokat jár vásárokba, búcsúkba, talán már találkozott Kovács Gyulával, a 
Zsolnay Negyed „cukros bácsijával”, aki már 33 éve foglalkozik cukorkakészítéssel. [...]

Gyula törekszik arra, hogy olyan minőségű terméket csináljon, olyan ízeket, színeket állítson össze, amiket boltokban nem lehet kapni, amire a nagy gyárak nem álltak rá. Mint megtudtuk tőle, látvány cukorka manufaktúrából csak egy van rajta kívül az országban, továbbá a szakma is nagyon kevés tagot tud maga mögött; jóval 10 alatt van azok száma, akik kézműves cukorkát készítenek itthon."

A látogatók megtekinthetik a cukorkakészítést és a frissen készült cukorkából egy szem kóstolót kapnak. A cukorkakészítés megtekintése ingyenes. Csapatok bejelentkezése esetén időpontegyeztetés telefonon lehetséges a lenti elérhetőségen. Nyalóka készítés esetén a látogatók elkészíthetik színes nyalókáikat, ennek ára 2.000 Ft/db.

Látvány cukorkakészítés:
Keddtől szombatig naponta 11.00 és 15.00 órakor, vasárnap 11.00-kor ezen felül csoportos bejelentkezés esetén rugalmas alkalmazkodással nyitvatartási idő alatt bármikor.

Bejelentkezni (egyszerre max. 60 fő) Kovács Gyulánál lehet az alább megadott 
telefonszámon!


Téli nyitvatartás:

kedd – szombat: 10.00-17.00

vasárnap: 10.00-12.00

Szünnap: hétfő


Kapcsolat:
Kovács Gyula
+36 70 371 4286 

gyulus.nosztalgia@gmail.com

Facebook

 

07O26A1410-web

 

Támogatók