Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

A kultúralátogatók mostantól könnyen segíthetnek Marcinak

Szerző: Halász Kinga

A Zsolnay Örökségkezelő is csatlakozott a Duchenne izomdisztrófiás kisfiú, Nemes Marcell gyógyulásáért indult adománygyűjtő akcióhoz.

A négyéves kisfiú egy végzetes kimenetelű, fokozatos izomelhalással járó örökletes betegségben szenved. Egy, az USA-ban engedélyezett, nagyon költséges géntranszfer terápia az egyetlen lehetőség Marci gyógyulására.

 

A ZsÖK is csatlakozott a hivatalos adománygyűjtő kampányhoz. Mivel számos látogató fordul meg a cég által szervezett programokon és helyszíneken, így sokan értesülhetnek Marci betegségéről és a kihelyezett adománygyűjtő ládák segítségével támogathatják is a kisfiú gyógyulását. Az adományládák májustól a Kodály Központban, a Zsolnay Negyed Látogatóközpontjában és programok idején az E78-as Koncertteremben érhetők el egészen július 7-ig.  

 

- Marci fiatal kora ellenére már most nagy kultúrakedvelő, legutóbb a Kodály Központban is ott volt Halász Judit koncertjén. Mi azon leszünk, hogy meggyógyuljon és még sokszáz programunkon köszönthessük őt – mondta el Hummel Márk, a Zsolnay Örökségkezelő NKft. ügyvezetője.

 

Aki teheti, támogassa Marci gyógyulását!

 

Az alapítvány adatai:

NM Izmok Gyógyulásáért Alapítvány

Adószám: 19365534-1-02

Számlaszám: 10404302-50527083-75691011

IBAN: HU98 10404302-50527083-75691011

SWIFT kód (BIC): OKHBHUHB

Halász Kinga

Támogatók