Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Több időpontban
Zsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Pirogránit Kertmozi

Jegytípusok

 • Egységesen

  2000 Ft

Helyfoglalás érkezési sorrendben.

Jegyvásárlás
Több időpontban

Pirogránit Kertmozi

Jegyinfó
Időpontok

Nyári kertmozi a Pirogránit udvaron

június 9. vasárnap 21.00

Halálos fegyver (16)

Rendezte: Richard Donner

A „zsaruhaver” filmek egyik alapköve és alfája: Martin Riggs őrmester (Mel Gibson) és Roger Murtaugh őrmester (Danny Glover) két teljesen különböző habitusú rendőr, akiknek közös küldetés során kell elkapniuk egy hírhedt drogbandát. A szálak messzire nyúlnak, egészen a vietnámi háborúig, de az ügyet Los Angelesben kell megoldaniuk. A Halálos fegyver-sorozat nyitódarabját követően – köszönhetően a nagy sikernek – további három rész került a mozikba és nem kizárt, hogy hosszas várokozás után elkészül az ötödik epizód is, Mel Gibson rendezésében.

Jegyek

 

június 16. vasárnap 21.00

Mátrix (16)

Rendezték: The Wachovski testvérek

„Mi a valóság? Hogy határoznád meg? Mivel? Ha arról beszélsz, amit érzel, amit szagolsz, ízlelsz, látsz, a valóság csupán az agyad által megfejtett elektromos jelhalmaz…” A valóságban élünk? Vagy a Mátrixban? A gépek uralta digitális álmainkban? Erre keresi a választ az 1999-es esztendő egyik legnagyobb filmsikere, melyben Neo (Keanu Reeves) kutatja a megoldást, míg társai benne látják a prófécia ígérte megváltás fő alakját.

Jegyek

 

június 23. vasárnap 21.00

Dirty Dancing – Piszkos tánc (16)

Rendezte: Emile Ardolino

Jennifer Grey és a néhai Patrick Swayze, avagy Baby és Johnny Castle világhírű kettőse és a táncverseny, melyre készülve a fiatal lány és táncoktatója egymásba szeretnek… Az 1987-es esztendőben hatalmas sikert aratott a romantikus-zenés film, melynek betétdala, az (I’ve Had) The Time Of My Life Oscar-, Golden Globe- és Grammy-díjat is nyert.

Jegyek

 

július 14. vasárnap 21.00

WALL-E (6)

Rendezte: Andrew Stanton

Az emberiség elhagyta a Földet, miután teleszennyezte és teleszemetelte az egész világot. WALL-E, a bolygón dolgozó takarítórobotok egyike fáradhatatlanul iparkodik megtisztítani a környezetet s egy napon végre növénykezdeményt talál. Ekkor érkezik ÉVA, az Élőhely- és VegetációAnalizáló droid, aki hírt vinne a távoli űrhajókon élő embereknek arról, hogy ismét lakhatóvá válik a Föld. WALL-E, a romantikus „lelkű” robot beleszeret ÉVÁ-ba és követi a világűrbe… A film 2009-ben megkapta a legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat.

Jegyek

 

július 21. vasárnap 21.00

Marley meg én (12)

Rendezte: David Frankel

A „világ legrosszabb kutyája” valójában csodálatos társ! Marley-t, a kölyök labrador retrievert feltűnően olcsón árulja tenyésztője s miután egy fiatal pár (Jennifer Aniston és Owen Wilson) hazaviszi, hamar kiderül, hogy miért is volt olcsó a kutyavásár: Marley szófogadatlan, falánk és hiperaktív eb, akivel nehéz szót érteni. Közben megszületnek a gyerekek is és egyre nehezebb feladat rendet tartani a házban. Aztán az évek során, ahogy mindenki – beleértve Marley-t is – idősödik, kiderül, hogy mennyire a családhoz és a szívekhez nőtt a rosszcsont kutya.

Jegyek

 

július 28. vasárnap 21.00

A függetlenség napja (12)

Rendezte: Roland Emmerich

Földönkívüli rádiójeleket észlel az Idegen Értelmes Lényeket Kutató Központ, a S.E.T.I. Nem sokkal ezután belépnek a hatalmas méretű repülő csészealjak a Föld légkörébe és elfoglalják pozíciójukat a nagyobb világvárosok fölött, mintha csak a sakktáblán állnának támadó helyzetbe. Hamar kiderül, hogy nem békés szándékkal jöttek bolygónkra és az emberiségnek csatasorba kell állnia, hogy megvédje önmagát, bármennyire is kilátástalannak tűnik a harc. A nagy küzdelem a Függetlenség napján, július negyedikén kezdődik. 1996 nagy filmslágere volt ez a sci-fi, ami a következő évben megkapta a legjobb vizuális effektusokért járó Oscar-díjat.

Jegyek

 

augusztus 4. vasárnap 21.00

Moulin Rouge! (12)

Rendezte: Baz Luhrman

Párizs, a XIX. – XX. század fordulóján. A fiatal költő, Christian (Ewan McGregor) a fényözönnel teli francia főváros milliőjébe csöppen, azon belül is a Moulin Rouge környékére, ahol szerelmes lesz a férfiak által imádott prostituáltjába, Satine-be (Nicole Kidman). A rendező, az ausztrál Baz Luhrmann nagy álmodó, filmjeit a különleges látványvilág jellemzi – így van ez a fergeteges Moulin Rouge! esetében is. Az alkotás megkapta a legjobb jelmeztervezésért és látványtervezésért járó Oscar-díjat. A film zenei összeállítása pedig csupa világsláger, egészen egyedi feldolgozásban szólalnak meg többek közt Phil Collins, Elton John, a Police, a Queen, a Kiss vagy David Bowie dalai!

Jegyek

 

augusztus 11. vasárnap 21.00

Jo-Jo nyuszi (16)

Rendezte: Taika Waititi

A második világháború idején a tízéves Johannes „Jojo” Betzler csatlakozik a Hitlerjugendhez. Jojo ártatlan fiú, de erősen fanatikus, köszönhetően annak is, hogy legjobb képzeletbeli barátja maga Adolf Hitler. Egy nap rádöbben, hogy édesanyja, Rosie (Scarlett Johansson) egy tizenéves zsidó lányt rejteget az emeleti szobában, a fal mögött… Taika Waititi új-zélandi származású filmrendező, aki egyben színész és humorista is, így ettől az alkotásától sem áll messze a jókedv és a nevetés, de a megrázó drámai pillanatokat sem kerüli el. A 2020-as Oscar-gálán a film elnyerte a legjobb adaptált forgatókönyvért járó díjat – a szkriptet szintén Taika Waititi jegyzi.

Jegyek

 

augusztus 18. vasárnap 21.00

Szárnyas fejvadász – Final Cut (16)

Rendezte: Ridley Scott

Amikor a nyolcvanas évek elején elkészült a film, 2019 még a jövő volt – ma már a múlt. Az akkor megálmodott jövőben a Tyrell cég úgynevezett Replikánsokat hoz létre, mesterséges embereket, akiket rabszolgamunkára használnak távoli bolygókon. Időről-időre azonban a Replikánsok fellázadnak, megszöknek – ilyen esetekben lépnek színre a Szárnyas fejvadászok. Rick Deckard (Harrison Ford) is fejvadász, akinek négy Replikánst kell megtalálnia és likvidálnia – ők visszatértek a Földre, hogy találkozzanak a teremtőjükkel, a Tyrell vezérével. A Replikánsok vezetője Roy Batty (Rutger Hauer), kinek a sci-fi mozitörténelem egyik legrövidebb, de legfontosabb monológját is köszönhetjük. A Pirogránit Kertmozi vásznán ezúttal a Ridley Scott által készített „végső vágás” változatot tekinthetik meg, úgy, ahogy anno a rendező megálmodta a történetet.

Jegyek

 

augusztus 25. vasárnap 20.00

Elliott, a sárkány (6)

Rendezte: David Lowery

Az öreg fafaragó művész, Mr. Meachem (Robert Redford) arról mesél a helybéli gyerekeknek rendszeresen, hogy az északnyugati erdőkben egy sárkány él, amit még fiatalkorában saját szemével látott. 1977-ben egy Pete nevű kisfiú kirándulás közben autóbalesetet szenved a szüleivel. Egyedül marad az erdőben és megismerkedik egy hatalmas, zöld sárkánnyal, akit Elliottnak nevez el kedvenc mesekönyvének főhőse nyomán. Hat év telik el, sok közös kalandja születik a kisfiúnak és a sárkánynak, míg egy napon a környéken járók észreveszik az erdőben élő fiút és megpróbálnak kapcsolatba lépni vele. Nemsokára fény derül arra is, hogy nem egyedül él az erdőben, van egy rendhagyó barátja is…

Jegyek

HelyszínZsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók