Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Archív
Zsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Pirogránit Esték: Karthago

Jegytípusok

 • Elővétel

  5990 Ft

 • Helyszínen

  6990 Ft

Jegyvásárlás
Archív

Pirogránit Esték: Karthago

Jegyinfó

Minden idők legjelentősebb magyar rockzenekarai között foglal helyet.

A zenekar az 1980-as évektől Magyarország és Közép-Európa egyik legnépszerűbb rockegyüttese. Különleges, úgynevezett amerikai típusú west coast zenéjükkel, amely kemény rockalapra dús, ötszólamú vokállal és dallamos énekvezetéssel hangszerelt dalokból áll, 1979-től, néhány hónap alatt valamennyi slágerlistát meghódították. A zenekar első nagylemeze Karthago címmel, 1981-ben jelent meg, és 178 000-es rekord példányban fogyott el.

Az első lemezt több hasonlóan sikeres stúdióalbum követte, valamint koncertlemezek, számtalan kislemez és rádiófelvétel, majd egy Aranyalbum, egy Best of... album, és A Karthago él című dupla élő koncertalbum az 1997-es BS-koncertről, majd még két koncertlemez és DVD a későbbi Aréna koncertekről.

A koncertjeik Magyarországon, Ausztriában, az NSZK-ban, Kubában, valamennyi volt szocialista országban és az egykori Szovjetunióban komoly eseménynek, rendkívüli látványosságnak és nagy sikernek számítottak és számítanak ma is. Összesen kb. 6000 koncertet adtak fennállásuk alatt.

HelyszínZsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók