Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Zsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Balkan Union Quintet

Jegytípusok

 • Early bird

  3000 Ft

 • Teljes árú

  4500 Ft

 • Elővétel

  3990 Ft

Állókoncert.

Jegyvásárlás

Balkan Union Quintet

Jegyinfó

A Balkan Union a kelet-európai hagyományokat őrző zenészek csoportja.

A Balkan Union a kelet-európai hagyományokat őrző zenészek csoportja, mely a modern zene elemeivel ötvözi népzenei hagyományunkat, megőrizve azok eredetiségét.

 

A zenekart a  briliáns gitárjátékáról, és erőteljes énekhangjáról ismert Tóth Bagi Csaba alapította, akinek blues alapokon nyugvó gitárjátékára nagy hatással vannak balkáni gyökerei, magyar zenei neveltetése, valamint több évtizedes nemzetközi turnézása a neves gitárossal, Al Di Meola-val. A világot járt, világhírességekkel (Al Di Meola, Trilok Gurtu, Mike Stern, Gonzalo Rubalcaba) zenélő és dolgozó, a magyar Gary Moore-nak tartott gitáros, Tóth Bagi Csaba ritkaságszámba menő itthoni szereplései mindig igazi zenei csemegének számítanak, és több korosztály rajongótáborát vonzzák. A doboknál a Fonogram-díjas, állami kitüntetett zeneművész, Kertész Ákos bűvöli el káprázatos hangszeres játékával a közönséget. 

 

A zenekar nem lehet teljes a Prima-Primissima díjas Máthé László nélkül, aki számos világhírű hazai és külföldi produkcióban szerepel, és basszusgitáron ad biztos alapot a koncerteknek. A Balkan Union folyamatos változását és fejlődését fenntartva, megváltozott felállással és friss zenei anyaggal készül az idei évre. Új színt hoznak Básits Branka és Eredics Dávid, akik autentikus népzenei tudásukkal tovább növelik a produkció értékeit.

 

Básits Branka - ének 
Tóth Bagi Csaba - gitár, ének
Eredics Dávid - szaxofon, klarinét, kaval
Kertész Ákos - dob és ütős hangszerek 
Máthé László - basszusgitár

 

HelyszínZsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

  Még több program

  Kapcsolódó galériák

  Kapcsolódó hírek

  Támogatók