Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Archív
Zsolnay Negyed | m21 Galéria előtere

Amalgam: autómodell kiállítás

Jegytípusok

A megtekintés ingyenes.

Archív

Amalgam: autómodell kiállítás

Jegyinfó
Időpontok

A látogatók megtekinthetik az Amalgam Collection által készített autómaketteket.

A látogatók megtekinthetik az Amalgam Collection által készített autómaketteket. Ezek a makettek megjelenésükben pontos lekicsinyített másai a mai Formula 1-es, és egyéb GT sportautók változatainak, melyek végül magángyűjtők vagy versenyekben résztvevő pilóták gyűjteményébe kerülnek.  A kiállított darabok precízen kidolgozott másolatai a valódi daraboknak. A makettek között találhatunk példákat a mai modern típusoktól egészen az elmúlt évszázad ikonikus darabjaira is. A fő profilunk az 1:8 méretarányú modellek. Ezek az autók igazi kézműves remekművek.

Az Amalgam Collection jó kapcsolatokat ápol a nagy luxusautó gyártókkal. Ez lehetővé teszi, hogy az autókat gyári dokumentációk alapján építsük. A vállalat profiljába tartozik az is, hogy a megrendelő által egyedi felszerelésekkel vásárolt autóját is megmintázzuk. Az Amalgam Collection nem csak Formula 1-es versenyautókat épít több futam és vezető verzióban, hanem az autók kormányáról 1:1 méretű replika is készül.

 

A kiállítás szabadon látogatható, és adott időpontokban lehetőség van betekinteni a makettek belső részeibe a pécsi manufaktúra személyzetének kíséretében.

Lekerülnek a védőburák, kinyílnak az ajtók, elénk tárulnak a belső részek kidolgozott elemei is, így megnézhetjük például a műszerfalak pontos kidolgozását, vagy akár a belső motorok aprólékos részleteit.

 

Az autó részleteinek bemutatása, érdeklődök kérdéseinek megválaszolása:

A kiállítás napjain 12.00–12.30, 17.00–17.30.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek