Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Archív
Zsolnay Negyed | Ginkgo téri színpad

'I ❤ Swing’ Iván Szandrával és Jász Andrissal

Jegytípusok

A részvétel ingyenes.

Archív

'I ❤ Swing’ Iván Szandrával és Jász Andrissal

Jegyinfó

Koncertprogramjuk célja, hogy egyedi zongora-ének-szaxofon felállásban juttassa el a közönséghez a méltán népszerű amerikai jazz-slágereket.

A két zenész 2013-ban jelentette meg első lemezét I heart Budapest címmel, majd a másodikat I heart Karácsony címmel. 

I heart Swing című új lemezük és koncertprogramjuk célja, hogy új köntösben, egyedi zongora-ének-szaxofon felállásban juttassa el a közönséghez a méltán népszerű amerikai jazz-slágereket, sokkal inkább követve a Tony Bennett, Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Billie Holiday féle populàrisabb jazz vonalat, ami egy életérzést közvetít, kiragad a hétköznapokból, megidézi a 40-es évek New York-i forgatagát és persze a műfajhoz hűen szakmai virtuózitásával is lenyűgözi a hallgatót.

 

Iván Szandra Fonogram-díjas énekes, zongorista és dalszerző Amerika legjobb könnyűzenei egyetemén, a bostoni Berklee College of Music-on tanult ösztöndíjjal. Turnézott és lemezt adott ki a nagysikerű Budapest Bár zenekarral és Jász Andris szaxofonművésszel. Dalai olyan sztárelőadók repertoárját színesítik, mint Takács Nikolas, Veréb Tamás, Király Linda vagy Horváth Charlie. Szandrát a Ruby Harlem zeneszerzőjeként és frontembereként is ismeri a nagyközönség. Jász Andrissal közösen kiadott első lemezük 2019-ben jelent meg.

Jász Andris, a budapesti zenei élet sokoldalú, meghatározó egyénisége édesapja hatására kezdett el szaxofonozni. 2007-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz Tanszékének szaxofon szakán. 2008 óta tagja a Kossuth-díjas Ghymes együttesnek, állandó dalszerzője a Kéknyúl Hammond Bandnek és Tolvai Renátának, de rendszeresen hallhatjuk Pély Barna, a Bagossy Brothers Company, Kökény Attila és Király Viktor oldalán is. Saját zenéit a Kultúrfunk zenekarával Lulu a moziban címmel jelentette meg. 

 

Esőhelyszín: E78

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek