Warning: session_start(): open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_ocil5fnnpcido2j3lr6svbpeh7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /var/www/clients/client139/web872/web/index.php on line 8
Rendhagyó tárlatvezetések - Zsolnay Negyed

Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Rendhagyó tárlatvezetések

Rendhagyó tárlatvezetések csoportok részére.

A Zsolnay lányok titkai

 

Zsolnay Teréz és Júlia nevét sokan ismerik. De milyenek is voltak a Zsolnay lányok valójában? Hogyan éltek és hogyan alkottak?

Korhű ruhába öltözött idegenvezetőink egy rendhagyó, tematikus sétára várják a látogatókat, mely során betekintést nyerhetnek Teréz és Júlia életútjának és munkásságának főbb állomásaiba.

zsolnay-lanyok-web

idout-web

Időutazás a Zsolnay család egykori lakóházábanA Zsolnay család egykori lakóházában, korhű ruhába öltözött idegenvezetőink vezetik be a látogatót a 19. századi mindennapokba, a család életébe.

Különleges időutazásra várjuk a látogatókat. A Zsolnay család egykori lakóházában, korhű ruhába öltözött idegenvezetőink vezetik be a látogatót a 19. századi mindennapokba, a család életébe.

A programot minimum 10 főből álló csoportok rendelhetik. A szolgáltatás igénybevételéhez legalább 1 héttel érkezés előtt szükséges bejelentkezni a latogato@zsn.hu e-mail címen.

Érdeklődés, időpont egyeztetés a +36 20 235 4722 telefonszámon lehetséges, minden hétköznap 9-17 óra között.


Warning: Unknown: open(/var/www/clients/client139/web872/tmp/sess_ocil5fnnpcido2j3lr6svbpeh7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/www/clients/client139/web872/tmp) in Unknown on line 0