Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Rendhagyó tárlatvezetések

Rendhagyó tárlatvezetések csoportok részére.

A Zsolnay lányok titkai

 

Zsolnay Teréz és Júlia nevét sokan ismerik. De milyenek is voltak a Zsolnay lányok valójában? Hogyan éltek és hogyan alkottak?

Korhű ruhába öltözött idegenvezetőink egy rendhagyó, tematikus sétára várják a látogatókat, mely során betekintést nyerhetnek Teréz és Júlia életútjának és munkásságának főbb állomásaiba.

 

Jegyárak:

 

  • felnőtt: 34.000 Ft/fő
  • diák, nyugdíjas, pedagógus: 3.000 Ft/fő


     

zsolnay-lanyok-web

idout-web

Időutazás a Zsolnay család egykori lakóházábanKülönleges időutazásra várjuk a látogatókat. A Zsolnay család egykori lakóházában, korhű ruhába öltözött idegenvezetőink vezetik be a látogatót a 19. századi mindennapokba, a család életébe.

 

Jegyárak:


  • felnőtt: 4.000 Ft/fő
  • diák, nyugdíjas, pedagógus: 3.000 Ft/fő

Zsolnay Miklós kalandos életútja

 

A tárlatvezetés során megismerkedhetnek Zsolnay Miklóssal, az emberrel, többek között a családjának írt levelek és a Zsolnay Negyedben tett séta segítségével.

Zsolnay Vilmos egyetlen fia meghatározó alakja volt a gyár történetének, vezetése alatt bontakozott ki a manufaktúra második aranykora. Miklós természetesen nem csupán a gyár, a család életében is fontos szerepet játszott; édesapja benne látta kivételes munkásságának folytatóját. Szorgalma, munkabírása és kiemelkedő üzleti érzéke, elkötelezettsége a család és a gyár iránt egyaránt rendíthetetlen volt, családtagjaival ellentétben azonban ő nem élt puritán életet.

Életútja a legkülönfélébb kalandokban bővelkedett, munkáját óriási sikerek fémjelezték.

Hogyan érte el, hogy a török szultán is fogadja?

Hogyan ért el nemzetközi sikereket, miközben rendszeresen töltötte éjszakáit kaszinókban és bálokban?

Hogyan került be világkiállítások zsűrijébe?

Ismerje meg a Zsolnay örökös különleges alakját, hallgassa meg a közel-keleti utazásairól, viharos románcairól szóló lélegzetelállító történeteket, és segítsen megkeresni a túra útvonalán elrejtett titkos leveleket!

 

Jegyárak:


  • felnőtt: 4.000 Ft/fő
  • diák, nyugdíjas, pedagógus: 3.000 Ft/fő

 

zsolnay-miklos

A programokat minimum 10 főből álló csoportok rendelhetik. A szolgáltatás igénybevételéhez legalább 1 héttel érkezés előtt szükséges bejelentkezni a latogato@zsn.hu e-mail címen.

Érdeklődés, időpont egyeztetés a +36 20 235 4722 telefonszámon lehetséges, minden hétköznap 9-17 óra között.

Támogatók