Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Játék a galériában

Játékos foglalkozások az időszakos kortárs kiállításokhoz. Kreatív egyéni és csoportos foglalkozások a látottak feldolgozásához.

Játékos foglalkozások az időszakos kortárs kiállításokhoz.
Kreatív egyéni és csoportos foglalkozások a látottak feldolgozásához.

KORTÁRS JUNIOR

A Kortárs Junior programba az ifjabb korosztály jelentkezését várjuk, beleértve az általános iskolásokat és a szakközépiskolásokat. A foglalkozások során az alkotások megfigyelése, értelmezése, analízise az első fázis, majd megpróbáljuk mindezt különböző múzeumpedagógiai eszközökkel feldolgozni, megérteni és ezáltal alkotásra, játékra buzdítani a gyerekeket, szorosan reflektálva a látottakra. A cél, hogy az adott kiállítást megismerve azt értelmezni tudják.

 

Részletek


KORTÁRS KID

A Kortárs Kid program célközönsége az óvodás korosztály, hisz számukra is izgalmas felfedeznivalókat rejthetnek a kortárs galériákban található műtárgyak. A játékos ismerkedés feloldhatja az ismeretlentől való félelmet, és közelebb kerülhetnek az első látásra érthetetlenhez. A vizuális nyelvet megpróbáljuk közösen megszólaltatni, és ezáltal vonzó, rendhagyó játszótérré válhat a kiállítótér.

Az aktuális kiállításokról programfüzetünkből és honlapunkról tájékozódhatnak.

A jelentkezés regisztrációhoz kötött a balogh.tunde@zsn.hu e-mailcímen, illetve telefonon, a +36 20 436 0163-as számon.

Jegyárak: 800 Ft, 10 fő felett 10% kedvezmény, kísérőnek ingyenes.

Támogatók