Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Téli akció a VR Univerzumban és a Labor-Varázstérben!

Az akció min. 10 fős csoportok bejelentkezése esetén, hétköznapokon érvényes

Január 17. és február 28. között a Labor-Varázstér belépőjegy 500 Ft/fő, a VR Univerzum belépőjegy 1000 Ft/fő!


Az akció min. 10 fős csoportok bejelentkezése esetén, hétköznapokon érvényes (VR Univerzumban szerdától péntekig, Labor-Varázstérben keddtől péntekig).

A Laborban és a Fény teremben fizikai törvényszerűségeket bemutató eszközökkel játszhatunk, a VR Univerzumban a virtuális valóság élményét próbálhatjuk ki a legnépszerűbb ügyességi, ismeretterjesztő, kaland vagy sportjátékokkal.  


Helyszín: Zsolnay Kulturális Negyed Látogatóközpont
További információ és bejelentkezés: latogato@zsn.hu, 0620/2354722

VR Univerzum

Szeretnéd kipróbálni a súlytalanságot a nemzetközi űrállomáson, búvárkodni a tenger mélyén, virtuálisan elutazni a Föld bármely pontjára, vagy részt venni az első Holdra szálláson Neil Armstronggal? Vedd fel a VR szemüveget, és mindez valósággá válik. A VR Univerzumban különböző ügyességi, felfedező, meseszerű, sport vagy akár művészeti játékokat kínálunk a család minden tagjának. Gyere el, és próbáld ki a "jövőt" a legmodernebb VR szemüvegekkel.

 

Részletek

reverse

Labor - Interaktív VarázstérA kiállított eszközökhöz nyúlni kötelező!

A kétszintes játékparkban a fizikai törvényszerűségeket bemutató Labor és Fény terme eszközeit próbálhatják ki az érdeklődők.

 

Részletek

plazmagomb-web2

reverse