Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Visitorguide

Látogassa meg a Zsolnay Kulturális Negyed látnivalóit és élvezze magyar, angol, vagy német nyelvű audio guide vezetéseinket az ingyenesen letölthető VisitorGuide app segítségével!

Virtuális idegenvezetőnk kíséretében számos érdekességet tudhat meg a Cella Septichora Látogatóközpont és az Ókeresztény Mauzóleum meglátogatása során.

Az applikáció egyszerűen telepíthető Android és iOS operációs rendszerrel működő készülékekre, akár a látogatást megelőzően is.

Első lépésként írja be a Google Play áruház vagy Apple készülék esetén az App Store alkalmazásba azt a szót, hogy VisitorGuide, majd telepítse az applikációt készülékére.

Amennyiben telefonja rendelkezik QR kód olvasóval, csak olvassa be a következő QR kódot, mely segít letölteni az alkalmazást.
A világörökségi helyszíneken kiépített WIFI hálózat várja, így saját adatforgalom nélkül is könnyedén igénybe tudja venni szolgáltatásunkat.

visitorguide_qr