Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu
Archív
Zsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Pirogránit Esték: Olasz ária- és dalest

Jegytípusok

  • Teljes árú

    2000 Ft

 

Jegyvásárlás
Archív

Pirogránit Esték: Olasz ária- és dalest

Jegyinfó

Az olasz zene gyökerei és kiteljesedése.

 

Olasz ária - és dalest     az olasz zene gyökerei és kiteljesedése.

Az olasz opera  zeneisége, mindig is magában foglalta és felhasználta a folklór zenei elemeit. Az olasz zene olyannyira élő, hogy a népzene motívikus jellemzői tökéletesen átitatják az opera zenei eszköztárát. Ismeretlenül szinte nem lehet megmondani, hogy éppen egy olasz dalt vagy egy opera részletét halljuk. Ugyanaz a szenvedély, az a harsány kifejezés,  mint ahogy mindannyiunk elképzeléseiben él az olasz habitus mediterrán túlfűtöttsége. Estünket ennek a zenei világnak a felkutatására szenteljük és örömünkre szolgálna megosztani önökkel ezt a valóban páratlan, hívogató, és andalító élményt.
 
Ódor Botond tenorista 2014-ben klasszikus gitárművész diplomát szerzett, 2017-ben pedig  operaénekesi diplomáját vehette át. Azóta énekelt Európa számtalan nagyvarosában (Berlin Amsterdam, München stb.), de koncertezett Pekingben is. Jelenleg a bécsi Theater an der Wien szólistája. Nemzetközi koncerttermek és operaházak meghívott énekese.
VIII. Nemzetközi Simándy József Énekverseny 1.díj
Armel Operafesztivál és Verseny — ARTE Közönségdíj, 2017
Ari Kupsus Ösztöndíj — 2016
Armel Operafesztivál és Verseny — A zsűri különdíja, 2016
Átütő Tehetségek Ösztöndíj, tehetségkövet, Pécsi Tudományegyetem — 2013
 
Szigeti Karina szoprán a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen végzett 2017-ben, azóta több sikeres előadás résztvevője. Énekelt Freiburgban, Augsburgban, Brémában valamint Kyotoban, Japánban is. Az amerikai bemutatkozási lehetősége a koronavírus miatt tolódik.
 
 
Mester Dávid ( zongora) jelenleg is a Liszt Ferenc Zeneakadémia hallgatója, idén szerezte meg második diplomáját klasszikus zongoraművészként.  Korábban, 2017-ben alkalmazott zeneszerzésből diplomázott. Az egyetem mellett 2016 óta dolgozik  zenész-zeneszerzőként. Zeneszerzőként az anyaszínház (Vígszínház) mellett, írt kísérőzenét a Thália színház, Recirquel, Magyar Turisztikai Hivatal, a Kolozsvári Állami Magyar Színháznak, Noir színháznak, emellett filmzenéket és egyéb reklámzenéket is szerzett.

HelyszínZsolnay Negyed | Pirogránit udvar

Leírás

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek