Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Zsolnay Negyed

hu

Föld napja a Planetáriummal!

Alkotópályázat gyerekeknek a Föld napja alkalmából

Április 22. a Föld napja, megünneplésére az idén sajnos csak virtuálisan lesz lehetőség.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy a gyerekek mit üzennek ezen a jeles napon, miért fontos számukra bolygónk. Milyen lakóhelyük környezeti állapota, milyen a levegő, a talaj, a víz, sok-e a szemét?

A felhívás lényege, hogy óvodás, illetve iskoláskorú gyerekek szabadon választott technikával (pl. rajz, gyurma, fotó, újrahasznosított anyagból barkácsolás) otthon alkossanak a témával kapcsolatosan, az elkészült alkotásokat fotózva/szkennelve küldjék el a planetárium facebook oldalára üzenetben. Ha jártak már nálunk, az itteni programokon (pl. Planetárium, Varázsóra, Labor-Játechtér, Herkules Műhely foglalkozásai) szerzett emlék, ismeret is megjelenhet a műveken.


Minden résztvevő ajándék kedvezményes belépőt kap a Planetáriumba (a résztvevő + 1 fő 50% kedvezménnyel jöhet egy általa választott, meghirdetett  előadásra).

A legjobb alkotásokat a facebook oldalunkon borítóképként fogjuk beállítani, illetve a következő Csillagászati Héten kiállítjuk.


Korosztályok:

  1.  Óvodások
  2.  Általános iskola alsó tagozat (1-4. osztály)
  3.  Általános iskola felső tagozat (5-8. osztály)

 

Az üzenetben az alkotó neve és életkora is legyen feltüntetve.

A pályázaton való részvétellel az alkotók hozzájárulnak adataik nyilvános közzétételéhez.

 

Határidő: 2020. április 20. 18 óra

https://www.facebook.com/planetariumpecs/